Μήνυμα συμπαράστασης του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της Ο.Δ.Υ.Ε.

Με σχετική επιστολή που απέστειλε στον Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας του Πρωτοδικείου Πατρών, το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών δηλώνει την συμπαράστασή του στην 24ωρη απεργία της Ο.Δ.Υ.Ε.

Ειδικότερα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών αναφέρει στην επιστολή του τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, συμπαρίσταται στον δίκαιο αγώνα των δικαστικών υπαλλήλων για την κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων στις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας μας.

Το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα για την εύρυθμη και ταχεία λειτουργία της απονομής της Δικαιοσύνης.

Η συνεχής μείωση του αριθμού των δικαστικών υπαλλήλων έχει οδηγήσει τις περισσότερες δικαστικές υπηρεσίες της χώρας σε δυσλειτουργία, η οποία στο άμεσο μέλλον μπορεί να καταστεί σε ορισμένες περιπτώσεις και μη διαχειρίσιμη.

Επίσης, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών συμπαρίσταται στον Δικηγορικό Σύλλογο Αμαλιάδας, ο οποίος αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο Πρωτοδικείο του, καθώς και σε οποιονδήποτε άλλο Σύλλογο του οποίου τα μέλη απέχουν από τα καθήκοντά τους για την ίδια αιτία.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση στον επίσημο ιστότοπο του Δικηγορικού συλλόγου Πατρών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ