Απόσπασμα Γενικής Συνέλευσης – 26/02/2020

Μέλη της ΟΔΥΕ μας πληροφόρησαν ότι πιθανολογείται η διακοπή των αγωνιστικών μας κινητοποιήσεων ενόψει της επικείμενης συνάντησής με τον υπουργό δικαιοσύνης.

Θα θέλαμε να υποβάλλουμε την αντίθεσή μας στην παραπάνω θέση, διαμαρτυρόμενοι, διαφωνώντας έντονα και θεωρώντας πως πάνω στην κλιμάκωση των προσπαθειών όλων των συλλόγων, αναστέλετε χωρίς ουσιαστική αιτιολόγηση, τις συνεχόμενες δίωρες διακοπές εργασιών.

Σήμερα 25/02/2020 στην γενική συνέλευση που πραγματοποιήσαμε, αποφασίσαμε ομόφωνα την συνέχιση των 2ωρων διακοπών εργασίας από 3/3 έως 6/3 προτείνοντας παράλληλα στην ΟΔΥΕ την πανελλαδική συνέχιση των δίωρων διακοπών εργασίας μέχρι και την συνάντηση με τον υπουργό κο Τσιάρα κλιμακώνοντας την ίδια μέρα τις κινητοποιήσεις μας με 24ωρη απεργία. Επιπλέον, θεωρούμε πως κρίνεται απαραίτητη η φυσική παρουσία των συναδέλφων μας από όλη τη χώρα την ημέρα της διαπραγμάτευσης με τον υπουργό, κάνοντας αισθητή την δυναμική μας παρουσία έξω από το κτήριο του υπουργείου δικαιοσύνης.

Παρακαλούμε να μας απαντήσετε άμεσα σχετικά με την πρόθεσή σας πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα προκειμένου να ενημερώσουμε με την σειρά μας τα μέλη του συλλόγου και να αποφασίσουμε για τις μελλοντικές μας ενέργειες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ